CABINETE DE AVOCATI PROFESIONISTI

Cabinetele de avocati Georgescu Adrian si Radu Alexandru, functioneaza in cadrul UNBR, Baroul Arges, potrivit LG 51/1995 si a statutului profesiei de avocat.

Suntem o echipa formata din oameni integrii, cu aptitudini deosebite, spirit analitic si o dorinta sporita de a intelege si servi cat mai bine interesele clientilor nostri.

Activitatea desfasurata de-a lungul timpului a presupus acoperirea cu success a unei arii vaste de servicii juridice.

Gratie principiilor ce au stat la baza structurii echipei:profesionalism, implicare, flexibilitate, ne-am impus cu rapiditate ca o echipa echilibrata si performanta.

Ceea ce ne defineste ca echipa este perseverenta de care dam dovada in obtinerea rezultatelor dorite de catre client, dar mai ales mentinerea unor standarde ridicate a serviciilor furnizate.

Cabinetul nostru s-a constituit in vederea abordarii aspectelor legale intr-o maniera occidentala, caracterizata prin competent profesionala potrivit standardelor Internationale, in scopul intampinarii aspectelor legale sj practice ce pot rezulta din activitatile comerciale curente ale clientilor nostri, raspunzand cu promptitudine,eficienta si confidentialitate.

Cabinetul ofera serviciile specifice profesiei de avocat, aducand o noua viziune de abordare a modalitatii de furnizare a acestora, prin crearea unei relatii avocat-client bazata pe incredere reciproca, confidentialitate si realism, fiind astfel cat mai aproape de nevoile sj solicitarile fiecarui client, prevenind aparitia unor probleme juridice, furnizand solutii optime in vederea solutionarii diferendelor nascute, precum si conducandu-i pe calea spre succes.

Paleta de servicii se deschide cu clasica consultanta juridica prin care echipa noastra de specialistivine sa raspunda solicitarilor clientilor nu numai cu privire la problema stricto sensu supusa atentiei, insa, prin sfaturile juridice oferite se anticipeaza si aparitia unor posibile probleme conexe, asigurand astfel o prevenire absoliita si un climat propice dezvoltarii clientilor.

Astfel, existand un fundament solid, consultanta juridica prompta si exacta, serviciile noastre continua sa se completeze prin redactarea documentelor necesare in functie de actiuitatea pe care o presteaza clientul, de la documente interne necesare bunului mers al business-ului, redactarea de contracte complexe, cu element de extraneitate, sau redactarea de actiuni introductive in instanta in scopul solutionarii litigiilor, mergand pana la reprezentare clienlilor in fata institutiilor statului sau in relatiile comerciale cu partenerii acestora in scopul optimizarii ascensiunii business-ului intreprins de acestia.

1

7 ani de experienta

2

Peste 100 de procese castigate

3

Contact 24/24

ECHIPA NOASTRA

Radu Alexandru

Avocat

“Doar cei intelepti stapanesc ideile; cea mai mare parte a oamenilor sunt stapaniti de idei”

 • ADRESA

  Str. Calea Craiovei, nr. 56, et 5, Pitesti, Arges
 • TELEFON

  0749 030 344, 0741320530
Contact

Georgescu Adrian

Avocat

“Caracterul fara inteligenta poate mult dar inteligenta fara caracter nu valoreza nimic”

Cicero

 • ADRESA

  Str. Calea Craiovei, nr. 56, et 5, Pitesti, Arges
 • TELEFON

  0733 010 406
Contact